Smartlog v3 » Greatest Stories » Ideer til den bedste virksomhed julefrokost Ever
Opret egen blog | Næste blog »

Ideer til den bedste virksomhed julefrokost Ever

22. Oct 2012 11:11, blitzkrieg

Organisering af en virksomhed julefrokost er meget skræmmende især for en stor gruppe med forskellige smag og præferencer. På den anden side, at det er den skønhed af udfordringen med at komme med disse selskabsretlige Julefrokost ideer. Mennesker har brug for en pause, og de ​​fortjener for det hårde arbejde gennem de år.


Her er nogle ideer til firma julefrokost nogensinde:

  1. Bedste Spillesteder -> Du skal opsøge den bedste placering for at få din fest. Sikre, at antallet af mennesker, der kan rummes, lydsystemer, og faciliteter. Er stedet komme med mad eller har du brug for at imødekomme? Nogle bedste spillesteder er restauranter, funktion værelse på et hotel, balsale, pool side, strand eller resort, haven eller kunne være vinterturistområder.
  2. Temaer -> Temaer giver julefrokoster en anden drejning. Det vil afgøre, hvad korrekt påklædning folk vil komme ind med. Nogle foreslåede temaer er fjollet hat fest, masker, prins og prinsesse, Hawaiian Luau, bøller på fri fod, skøre, formel middag, superhelte, pirater og sigøjnere, og Christmas Halloween.
  3. Spil og aktiviteter -> Til peppe hele arrangementet, er du nødt til at forberede en slags spil og aktiviteter. Det kan være jul caroling eller en dans konkurrence. Du kan også få hjernen spil, word udfordring, gætte spil som actionary eller Pictionary.
  4. Awards -> Medarbejdere bør have en form for priser som bedste kostume, early bird, par af natten, perfekt smil eller Ms Congeniality.

Company julefrokoster har altid været noget, som medarbejderne ser frem til hvert år. Bare altid huske, at du ikke behøver at bruge for mange penge i partiet. Hvad vigtigere er dets enkelhed fyldt med kreativitet, og spændingen og så meget sjov med det.

Tags